Блог

Какво да купиш онлайн и какво не?

04.11.2019

С развитието на интернет търговията се оказва, че има неща които ще ти бъде много по-изгодно и удобно да купиш онлайн. В същото време има и такива, за които е по-добре да станеш от дивана и да разгледаш на живо, преди да извадиш портфейла си. Ето пет продукта, които е можеш спокойно да купиш онлайн и пет такива, за които по-добре да ползваш стария, изпитан метод на пазаруване.

към статията

Как да избереш сигурно място, от което да пазаруваш?

30.10.2019

Пазарувай от доверен онлайн магазин, вместо да ползваш търсачка. Резултатите от търсенето могат да бъдат подправени, за да те отклонят – например чрез платена реклама. Ето защо, ако искаш да купиш нещо по-голямо или важно, убеди се че търговецът е наистина надежден и избягвай да пазаруваш от странни сайтове или платформи, чиито имена са ти напълно неизвестни.

към статията

Онлайн пазаруване – как да се предпазим от измами в интернет!

24.10.2019

Живеем във време, в което можеш да получиш всичко което поискаш, без дори да ти се налага да правиш големи усилия за него. Гладен си? Можеш веднага да поръчаш и желаната храна ще бъде на вратата ти след около час, топла и вкусно ухаеща.

към статията

Карикатура за подарък – всичко, което трябва да знаеш, преди да поръчаш

15.10.2019

Някои от най-великите художници в човешката история са практикували рисуването на карикатури като способ за развиване и подобряване на своите умения. Дори в дневниците на самия Леонардо Да Винчи са открити подобни на карикатури изображения на хора с необичайни лица. Много други велики ренесансови художници също скицирали карикатури в моментите, когато искали да си отдъхнат и разнообразят строгия и класически стил на рисуване, който обикновено практикували.

към статията

В чудния свят на карикатурите

11.10.2019

Карикатурата е рисунка на реален човек, която изкривява или преувеличава някои черти, но въпреки това запазва приликата с реалния обект. Или с други думи: това е портрет с преувеличени или изострени специфични черти. ....

към статията