Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Подаръци за двойки | ТОП 10 подаръка за влюбени

04.08.2023

Подаръците са едно от най-големите предизвикателства, когато се събирате със стари приятели, които са двойка. Например празнувате годишнина от началото на връзката им или от сватбата. Винаги искате да изненадате вашите приятели, така както никой досега и те самите да се сближат с помощта на вашия подарък. Най-вероятно търсите уникален подарък от седмици, дори месеци. Писна ли ви от комерсиалните и обикновенни боклучета по магазините. Мислите ли си: “Това е хубаво, но не пасва или не е достатъчно персонализирано за двойката” или пък “Това е идеално, но със сигурност те имат няколко такива.”. Ние от Уникални подаръци сме ви подготвили най-подходящите подаръци за двойки, които ще донесат усмивка на влюбените гълъбчета.

1. Комплект тениски - подаръци за двойки

Стига да знаете размера на вашите приятели, тениските са един от най-подходящите подаръци за двойки. Когато двойка носи тениски с еднакви щампи или пък в тениската на единия се говори за другия и обратното е доказано, че мъжът и жената се чувстват по-близки. В онлайн магазина на Уникални подаръци се предлагат готови дизайни с много възможности за персонализиране, както и възможност за принтиране на лични дизайни.

2. Чехли за двойки - подаръци за двойки

Чехлите са страхотен вариант за подаръци за двойка. Много двойки ще се зарадват на комплект чехли, които си съвпадат или се допълват по романтичен начин. Чехлите създават чувство за уют и топлина. Те също са и весел начин, с който влюбенитe да си напомнят колко се обичат вкъщи.

3. Два ключодържателя, парчета от пъзел

Ключодържателите, които наподобяват на парчета от пъзел са символичен подарък, в който личи, че е вкарана мисъл. Двойката със сигурност ще оцени подаръка и ще го използва ежедневно. Ключодържателите са предмети, които носим постоянно с нас. Но този вид ключодържатели не са довършени без другата половина. Както е и един човек от не е цял без половинката си. Този вид подаръци не са много популярни и лесно можете да изпъкнеш сред купчината от неща. 

4. Ключодържатели за двойки от неръждаема стомана

Ключодържателите от неръждаема стомана са не само практичен и полезен подарък. Те символизират силата на любовта между хората в една връзка. В магазина на Уникални подаръци има много готови ключодържатели от неръждаема стомана, които ще усмихнат вашите приятели. Независимо дали търсите романтичен подарък, нещо по-шеговито или пък нещо, което е по-лично.

5. Бутилка вино с две гравирани чаши в красива кутия

Тази идея е най-подходяща за големи поводи и естествено за любителите на алкохола, по-специално виното. Всичко в комплекта: от етикета на виното до кутията, е уникално. Имате възможност да изберете между дванайсет дизайна. Всеки от тях е невероятен сам по себе си. Можете да изберете бяло или червено вино, в зависимост от предпочитанията ви. Виното може да се комбинира с някой от продуктите в категорията сладко изкушение. По този начин вашият уникален подарък ще получи перфектният завършек.

6. Ключодържател сърце, разделящо се на две части

Сърцето, което се разделя на две части е добра алтернатива на ключодържателя пъзел, ако все пак искате да подчертаете мотива за цялото. Но ви се струва, че пъзелът няма да е подходящ или няма да се хареса на двойката, на която мислите да го подарите. Един недостатък на сърцето е, че не може да се добави снимка и може да се персонализира само текста за гравиране. Въпреки това правилното послание може да предизвика много повече емоции от една снимка. Всичко зависи от двойката, за която взимате подарък.

7. Чаши със снимки - подаръци за двойки

Чашите със снимка може да ви се струват като нещо вече остаряло. Най-вероятно си мислите, че този подарък никак не е оригинален, но това не е така. Най-вероятно двойката, на която ще подарявате подарък вече има подобни чаши, но това в случая няма никакво значение. Защото възможностите при тези чаши са напрактика неограничени. Най-важното при чашите направени с идея за подарък са снимките. Една снимка може да накара човек да се чувства уникално, друга обаче може да не подбужда никаква емоция в него. Затова преди да направите поръчката на този подарък помислете добре за снимката, защото тя е това, което го отличава.

8. Сладки изкушения - подаръци за двойки

Бонбоните и шоколадите на пръв поглед са простичък подарък. Поради това много хора ги пренебрегва. Шоколадът обаче е “храната на любовта” и подарък под формата на кутия бонбони или пък направо блокче шоколад няма да бъде пренебрегнат от една двойка влюбени. Това не означава, че можете да се измъкнете с един шоколад Милка и да решите проблема. Обикновено сладките изкушения се добавят като допълнение към основния подарък. Това обаче зависи изцяло от повода и ако се виждате с двойката само за една чаша кафе няма да им навреди една малка изненадка.

9. Преживяване - подаръци за двойки

Понякога толкова се увличаме в материалните подаръци, че забравяме за преживяванията. Повечето хора са чували израза, че материалните неща бързо се чупят или се забравят, а уникалните преживявания оставят доживотни спомени. Но все пак продължаваме да си подаряваме дрънкулки без никакъв замисъл и в някои случаи даже и без стойност. Направете незабравим подарък и рискувайте с някое преживяване. Може би знаете, че двойката ще се зарадва на една рисунка от художник, ами на карикатура? Не са фенове на картините, но ще се радват да запечатат специален момент от живота им или просто да се позабавляват? Няма проблеми, може да им вземете професионална фотосесия за двойки, така ще им подарите преживяване, което да ги превърне в истински звезди за няколко часа. 

Много е важно обаче да не забравяте, че трябва да сте много внимателни с типа преживяване, което подарявате. Ако не познавате двойката много добре може и да не изберете подходящото нещо за тях. Особено трябва да се внимава с по-екстремни или пък специфични за определен тип хора дейности.

10. Подаръци за награда

Ако двойката празнува някакъв специален повод може да вземете подарък тип награда. Последната идея от този списък няма да се хареса на много хора. Но за тези, които са изградили по-дълбока връзка с двойката и искат да подарят нещо по-закачливо това е отличен избор. Подаръците от този род са безкрайни. Стига да ви дойде креативна идея за надписа няма много голямо значение, кой тип ще изберете. Може би ще подарите на двойката медали за годишнината или пък купа, за това че са успели да минат през тежък период и са преодолели голямо препятствие заедно. Пластиките и плакетите с пожелания или снимки също са добър. Един минус на този подарък е, че не е особено практичен, но ако се направи, както трябва и се подари в правилния момент може да значи много

Това бяха едни от най-оригиналните, най-романтичните и може би най-добри подаръци за двойки. Ако все пак не сте успели да си харесате нещо, винаги може да разгледате категориите в уникални подаръци и да зарадвате една двойка с техен персонализиран уникален подарък! Успех!