Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

ФИРМЕНИ ПОДАРЪЦИ НА ЕДРО

Можем да изработим за Вашата фирма подаръци в големи бройки, НО и ексклузивни подаръци за партньори, съдружници - персонализирани поименно!

Обикновено в unikalni-podaraci.com изработваме единични бройки подаръци, но за фирми предлагаме и изработка в по-големи количества. Разбира се има и отстъпки според вида и времето за изработка на продуктите.

И не на последно място, можем да изработим големи количества подаръци, но всеки един от тях да е персонализиран за най-заслужилите служители, колеги, съдружници или партньори!

Цените в каталога са на едро. Единични бройки е възможно да бъдат доставени, но цената ще бъде по-висока, предвид транспортните разходи;
Цените в каталога са без включена цена за брандиране!!!
Цената за брандиране/печат се калкулира отделно, според бройката продукти, вида на печата, файла за печат, бройката цветове, така че за да получите точна оферта за печат, моля изпратете възможно по-подробно описание (дори файла за печат, ако имате такъв);

За повече информация, моля свържете се с нас. 


Изтеглете от ТУК нашия каталог с рекламни материали, повечето от които поддържаме в наличност.

  • Изпратете Вашето запитване с бройки и модели (на имейл unikalni.podaraci@gmail.com);
  • Опишете, какво ще се печата (по възможност + файл за печат);
  • Ние ще прегледаме запитването Ви и в най-кратък срок ще Ви дадем цени и време за изработка;
  • Доверете ни се, работим бързо и качествено;

Имайте предвид, че цената за гравиране или сито/тампонен/директен печат за по-малко от 50-100 бройки е 0.30-1.00 лв. за брой (много зависи от вида на рекламния продукт).
Добра цена за печат се получава за бройки над 100.