Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

КАК ДА ПОРЪЧАМ ПОДАРЪК?

Поръчката на персонализиран подарък е коренно различна от поръчката на обикновен подарък по интернет.
Ние имаме лично отношение към всяка поръчка и винаги изпращаме визия за одобрение, преди да изработим уникалния подарък за Вас!

Може да поръчате Вашия подарък по следните начини:


 • чрез формата за поръчка на уебсайта:
  - ако поръчвате 1 или повече подаръка, но с еднаква визия, отивате в неговата страница, прикачвате Вашите снимки/лога/пожелания и т.н., избирате колко броя от желаете да бъдат изработени, избирате бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ и финализирай", Вашите снимки ще се качат в системата ни и ние ще се свържем с Вас за уточнение на визията и поръчката.
  - ако желаете да поръчате няколко подаръка с различни визии, отивате в страницата на избрания продукт , прикачвате Вашите снимки/лога/пожелания и т.н., избирате колко броя от желаете да бъдат изработени, избирате бутона  "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ и поръчай още", след това повторете стъпките за всеки един продукт с различна визия.
 • поръчка по имейл на unikalni.podaraci@gmail.com
  изпратете ни имейл със следната информация:
  - кой подарък сте си избрали (стандартно или експресно),  код на продукта
  - прикачете Вашите снимки, текстове, лога и др. и опишете Вашата идея за визия.
  - Вашето име и телефон за връзка
  - адрес за доставка, или офис на Еконт (ако желаете доставка с куриер)
  - повода за подаръка (това ще ни помогне при изработката на визията)
 • поръчайте по Viber: номер 0889444216
 • поръчайте по Facebook: http://www.facebook.com/unikalni.podaraci.eood
 • на място (София, ул. Цар Асен 11) Моля имайте предвид, че във връзка с крипто вирусите, преустановяваме приемането на файлове от клиенти от флашка или Bluetooth на място. Моля, изпращайте вашите файлове по имейл, Вайбър, Скайп или Фейсбук.МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕДНИТЕ ВАЖНИ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА ПРИ УНИКАЛНИ ПОДАРЪЦИ:

 • Имайте предвид, че преди Коледа и Свети Валентин времето за изработка за стандартните поръчки е ден повече от обявеното на сайта ни.
  При възможност, направете Вашите поръчки по-рано, за да се избегне заплащане на експресна поръчка.
 • Моля, имайте предвид, че времето за изработка (стандартно или експресно) започва да тече СЛЕД уточнение на визията, а не в момента на получаване на поръчката.
 • Времето за доставка не е включено в посоченото време за изработка!
 • Текстове на български език се приемат написани САМО НА КИРИЛИЦА!!!
  За изписаните с латински букви текстове ("маймуница", "шльокавица" и т.н.) НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за евентуални правописни грешки, възникнали при преписването им от наша страна!!! Ако желаете текст на кирилица - изпратете го на кирилица, ако желаете текст на чужд език - изпратете го написан на съответния език.
 • Молим клиентите, които желаят да поръчат на място в магазина ни, да си изберат предварително снимките за подаръка! Така ще си спестите неудобството да чакате за поръчка на място. Времето за работа с дизайнер на място е напълно безплатно до 10 минути.
 • Моля, преглеждайте внимателно изпратения от нас дизайн за печат/гравиране/бродиране. НЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ за грешки, когато сме изпратили визия/дизайн за одобрение и Вие сте потвърдили поръчката писмено. Преглеждайте внимателно текстовете за грешки (ние сме дизайнери, не очаквайте от нас да поправяме грешки в текстовете).