Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

5 Уникални подаръка за любимата жена по случай 8-ми март

22.02.2019

Избирането на подаръци може да бъде сложна задача. Особено за мъжете, които искат да изненадата любимата жена. 

Какво иска тя?

Какво вече има?

В какъв цвят ще го иска? 

Толкова много въпроси, толкова малко време за решение. За да намалим стреса от избора на подарък за любимата жена, ето няколко страхотни идеи, които ние, от Уникални подаръци, подбрахме, за да ти помогнем да зарадваш любимата жена според нещата, които обича!

1. За жената, която обича музиката 

Ако любимата жена е музикален фен и има списък с песни, които може да слуша постоянно, какъв по-хубав начин да я изненадаш за празника, от диск с любимата музика, ваша сладка снимка и красиво послание. Развихри въображението си и създай наистина специален диск, който тя ще слуша непрестанно!

Разбери повече!

2. За жената, която обича вино

Виното е нейната напитка и тя не просто изпитва удоволствие от това да се отпусне след дълъг ден с чаша розе в ръка. Тя изучава различните сортове, учи се как да ги комбинира с различни ястия и как да съхранява виното, за да има то страхотен аромат. За тази жена, страхотен подарък за 8-ми март е именно нещо свързано с любимото вино. Бутилка със специален етикет, гравирана чаша или винен комплект. Само трябва да избереш. 

Разбери повече!

3. За романтичната жена 

Ако жената до теб е нежна и романтична, обича да си спомня за красивите ви мигове и винаги се трогва, когато прочете нежно послание, най-прекрасният подарък, който можеш да и направиш, по случай 8-ми март, е именно комплект от спомени. Избери любимите ви снимки заедно, добави красиво послание и превърни това в колаж, който тя ще обича да гледа!

Разбери повече!

4. За жената, която обича домашния уют

Ако тя обича домашен декор и уют, никога няма да сбъркаш, ако и подариш ароматна свещ за 8-ми март. Не само, че те миришат невероятно, но ако на бурканчето има ваша снимка или послание, то ще направи свещта още по-прекрасна. Друг страхотен подарък за жената, която обича домашния уют е страхотна, персонална възглавничка с нейното име или сладко послание, на което тя да се радва. Чехли с послание за 8-ми Март също са прекрасен подарък за любимата или за мама.

Разбери повече!

5. За любителката на кафето

Без значение дали обича силно еспресо, капучино или някакво друго кафе изкушение, романтичната чаша за горещи напитки със сладко послание и снимка е страхотен подарък за жената, която е фен на горещите напитки. 

Разбери повече!