Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение, магазинът ни на ул. Цар Асен 11, София няма да работи до 14-ти Април.
Безплатна доставка с Еконт при поръчки над 40 лв.!
20% отстъпка за повечето модели пъзели с Ваша снимка (виж повече).

Поръчки изпращайте през сайта или по имейл, МОЛЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЙБЪР!
За гравиране, бродиране или печат на Ваши продукти, моля звънете на 0886 44 94 93 за предварителна уговорка.

Изненадай любимия човек за Свети Валентин с Радио FM+ и Уникални подаръци!

14.02.2020

Всички влюбени двойки чакат с нетърпение Свети Валентин. И всеки иска да направи празника незабравим за любимия човек и за себе си. Ние имаме идея как да стане!

Изпратете ни до 14 февруари любовното си послание към вашата половинка на имейл igra@fmplus.net, заедно с името и телефона му/й, а ние ще се постараем то да стигне до нея/него. Всеки ден между 10 и 14 февруари очарователната Евелина Павлова ще избира по един регистриран и ще предаде на любимия ви човек посланието - и специален подарък от Уникални подаръци!

Уникални подаръци е най-големият сайт за персонализирани подаръци и изненади в България. В него имате възможност да изберете и поставите своята снимка и пожелание на почти всичко, което може да си представите – чаши, пъзели, ключодържатели, тениски, часовници, а най-романтичните могат да поръчат истинска серенада! Закачливи лични изненади или стилни бизнес подаръци – без значение от повода, те ще са винаги уникални!

Официални правила за участие и срок на промоцията: 05-14.02.2020

Към сайта на радио ФМ+