Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение, магазинът ни на ул. Цар Асен 11, София няма да работи засега.
АПРИЛ - месец на отстъпките! Всеки ден Ви предлагаме отделни продукти или категории подаръци с отстъпки от 20 до 40%!

Безплатна доставка с Еконт при поръчки над 40 лв.! (виж условията за ползване)
Поръчки изпращайте през сайта или по имейл, МОЛЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЙБЪР!
За гравиране, бродиране или печат на Ваши продукти, моля звънете на 0886 44 94 93 за предварителна уговорка.

Какво да подарим на шефа – 10 практични идеи

30.07.2019

Избирането на подаръци за колеги никак не е лесна задача. Още по-сложни стават нещата когато подаръкът е за Шефа или за някой друг висшестоящ служител. Като специалисти в тази област често ни се случва да се сблъскаме с репликата „Какво можеш да подариш на човек, който вече всичко си има?”. И отговорът е много по-лесен, отколкото си мислите - подарете им нещо персонализирано, изработено специално за тях. Подарете им подарък, който да им носи приятни спомени за вас и колектива, както и за фирмата като цяло. 

Хората, които притежават собствен бизнес обикновено са емоционално свързани с него. На тях им се е налагало да се борят за оцеляването му със зъби и нокти, прекарвали са безсънни нощи в преследването на една мечта, в която първоначално само те самите са вярвали. Градили са заедно с персонала си стъпка по стъпка успеха на фирмата и са се старали да създадат перфектния колектив, рамо до рамо с вас и колегите ви. Всеки подарък, който им напомня за тези моменти, със сигурност ще ги трогне и ще бъде високо оценен, без значение от паричната му стойност. Ето няколко от нашите уникални, персонализирани предложения за подарък:

Можете да гравирате монета и да я придружите с пожелания за още повече професионални успехи и стремглаво бизнес развитие. Монетата е добър символ, особено в бизнес средите. Вашият работодател определено ще оцени високо смисъла, който сте вложили в него, както и пожеланията ви. 

Друга добра идея за подарък на шефа е да му гравирате медал или плакет с надпис „Лидер за пример” или друга фраза, която го описва добре. Със сигурност ще му стане приятно и ще ви е благодарен за високата оценка и признанието. Нашият екип от дизайнери може да ви помогне да го оформите така, че да изглежда изключително стилно и елегантно. Това е подарък, който вашият работодател ще пази дълго време и ще му носи прекрасни спомени за вас и останалите ви колеги от колектива. Освен това е нещо, което с гордост може да изложи на показ в кабинета си. А ако вашата фирма има някакъв специален девиз или вдъхновяващо мото, можете да го гравирате в ето такъв кристален кръг, за да го сложи вашият шеф на бюрото си и винаги да му напомня за мисията и целите, с които е била създадена неговата фирма. Така с ваша помощ той никога няма да губи устрема и вдъхновението си.

Друг изискан и персонализиран подарък, който едва ли някой се е сетил вече да му направи, е да изберете елегантна риза и да я бродирате с неговите инициали на маншетите или яката. Подобни персонализирани дрехи с монограм са много стилни, внушават класа, елегантност и внимание към детайла. Със сигурност ще блеснете с тази идея, а вашият шеф ще носи подаръка си с гордост.

Ако вашата фирма има добри бизнес позиции в някоя друга държава, добра идея за подарък е да поръчате месингова стойка със знамена. Едно българско, едно на другата държава (или например ЕС) и едно с логото на фирмата, като на него можете да добавите и снимка на шефа ви или на целият ви екип. Това също е един отличен подарък с много позитивно послание и може да бъде изложен на показ в кабинета на вашия работодател или в конферентната зала на фирмата. Определено ще направи прекрасно впечатление на всички ваши клиенти и бизнес партньори, а шефът ви ще го показва с гордост.

В качеството си на управител на фирма, вашият шеф със сигурност често посещава бизнес събития, конференции, семинари и официални вечери. Така че персонализираната вратовръзка също е много подходяща идея за подарък. Нея също можете да украсите с неговия монограм. А подаръка можете да допълните с персонализирана игла за вратовръзка и копчета за ръкавели – отново с неговите инициали или логото на фирмата.  С тях ще можете да оформите прекрасен комплект от три части. 

Ако подаръкът, който подготвяте за вашия работодател е от името на целия екип, то най-вероятно ще успеете да съберете достатъчно добра сума, за да си позволите да му подарите картина – негов портрет, нарисуван от професионален художник. Можете например да поръчате да го изобразят седнал на бюрото в неговия кабинет, по време на заседание или пък на някое ключово място за вашата фирма – характерен обект, машина или нещо друго специфично и уникално само за вас. А ако на шефа ви не му липсва чувство за хумор, то една карикатура, изработена с вкус и мярка също би била отличен подарък. Можете да направите карикатура на него, заедно с целия му екип – да го изобразите като капитан, управляващ кораб в бурното море или нещо друго метафорично. Тук възможностите за развихряне на въображението и измисляне на уникално послание са буквално безгранични. 


Малко по-бюджетен вариант на тази идея са колажите със снимки – можете например да подготвите колаж с фотографии, които проследяват развитието на фирмата, от основаването й до днес. Подобна идея гарантирано ще подръпне емоционалните струни на шефа ви и ще го накара с умиление да си спомни за пътя, който сте извървели заедно като екип. Това е подарък, който със сигурност ще пази и честичко ще поглежда към него с удовлетворение и носталгия към него. 

Още една интересна и оригинална разновидност на този тип подаръчна идея е да направите колаж с негово изображение върху корица на бизнес списание. Можете да я персонализирате по всякакъв начин, да изберете подходящи текстове за заглавията на статията, така че да се връзват с професията на вашия управител и поводът, по който я подарявате (например професионален или личен юбилей). Така оформеният колаж се поставя в стъклен клип (рамка) и е готов за окачване на стена.

Често при сключване на нови бизнес партньорства или при отпразнуване на успешна сделка е прието поводът да се полее с чаша уиски. Добра идея за подарък е комплект чаши за уиски с логото или мотото на фирмата. Вашият шеф с удоволствие ще ги използва, за да почерпи в тях своите бъдещи клиенти и бизнес партньори. Определено ще им направи отлично впечатление това, че във вашата фирма обръщате внимание и на най-дребните детайли и с гордост поставяте логото и посланието си навсякъде. А ако вашият управител обича да започва сутрешната оперативка с чаша ароматно кафе, можете да му подарите керамична чаша с гравирано закачливо или пък вдъхновяващо послание. 

Разбира се класическите подаръци от типа на гравирани писалки, визитници с монограм, запалки, флаш-памет и др. също никак не са за подценяване. Те са стилни, елегантни и винаги полезни, а кой бизнесмен не цени тези качества? 

И не забравяйте, че какъвто и подарък да изберете, нашите дизайнери са на ваше разположение. Ние ще ви помогнем да го оформите така, че да е стилен, запомнящ се и перфектно изработен.