Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

20 оригинални идеи за летни подаръци

19.09.2019

 Лятото е в разгара си, а с него винаги вървят и куп приятни поводи за веселие и празнуване. Виж нашите предложения за летни подаръци, които освен че са практични, могат да бъдат персонализирани по всякакъв начин и за всякакъв повод.  

· За любителите на морето

Няма как да пропуснем едно от най-важните неща по време на лятната ваканция – плажната хавлия. Персонализирана с щампа по твой избор, тя би била отличен подарък за морските ентусиасти. Можеш да сложиш на нея семейна снимка, любимия отбор или пък закачливо послание – възможностите са неограничени. 

Летните партита няма как да минат без разхлаждащи питиета или класиката в жанра – диня с мастика. При нас можеш да поръчаш подходящи чаши, гравирани със забавни послания. С приятелите ти дори можете да си направите своя собствена игра, в която след всеки изпит алкохолен шот участниците трябва да изпълнят специално предизвикателство, написано на чашката. А за традиционалистите предлагаме и една класическа халба за бира, гравирана с тяхното име. 

И докато сме още на темата за разхлаждащите напитки и коктейли – не пропускай да си подсигуриш качествен охладител за бутилки. Той ще ти помогне по-дълго да запазиш питието си студено и гарантирано ще се превърне в твоя най-добър приятел по време на излежаването ти на плажа. 

Сенниците за кола също не са за подценяване през лятната отпуска. Знаеш какво струпване на превозни средства става покрай плажовете и колко е трудно да се намери сенчесто място за паркиране. Сенниците с картинка по твой избор не само ще те предпазят от горещините, но и ще те улеснят в намирането на колата сред множеството други автомобили, струпани на паркинга. Можеш да ги украсиш със снимка на домашния любимец, семейството или нещо, свързано с любимото хоби.  

Подари си възможността да бъдеш уникален и различен на плажа с персонализирани шапка и плажна чанта. Тях също ти предлагаме да украсиш с любима фотография, надпис или закачливо послание. Шапките с козирка са незаменим и много полезен аксесоар през лятото, а удобните ни и здрави чанти от юта ще ви помогнат лесно да пренесете целия си багаж на плажа. Няма дама, която да им устои, особено ако сте ги украсили с ваша обща снимка. А и когато са така персонализирани няма шанс някой от съседите ви по хавлия на плажа да ги „обърка” със своите и да ги грабне без да иска.

· За планинарите 

За любителите на къмпинга и планинските преходи няма по-ценна вещ от леката и практична раница. Вещите, които носят в нея, са жизненоважни за приятния престой в планината. Можеш да ги зарадваш като им подариш удобна раница с щампована снимка или надпис по твой избор. Предлагаме ти например да я персонализираш с някой вдъхновяващ цитат като този: „Великите неща се случват, когато се срещнат хората и планините. Това не става, докато се бутаме по улиците.” - Уилям Блейк. А в моментите далеч от планината, раницата може да се използва и в ежедневието, защото е много подходяща за носене на лаптоп (до 15,6 инча). 

Друг много ценен и практичен подарък е ключодържател с компас – на него също можеш да сложиш снимка или да напишеш повдигащо духа послание. Така твоят любим човек винаги ще намира правилния път в планината.  

Металните чаши тип канче също са много подходящи за къмпинг, както и полареното одеало, което също можем да ти помогнем да персонализираш по всякакъв начин и да го направиш уникално и произведено само за теб и твоя любим човек. С него нощите под открито небе ще са топли и удобни. 

Бурканче мед с етикет „Ти ми стопляш сърцето” няма как да не разтопи и най-закоравялата планинска душа. Освен това ще е много подходящо за подслаждане на чая сутрин, около лагерния огън. Нашият мед е безкрайно вкусен и с гарантирано качество – събран е от екологично чистия район под връх Аида, Минерални Бани, Хасковско. 

· За ловците и рибарите

Ловът и риболовът са специална тръпка за повечето мъже. А през летния сезон това тяхно хоби е в разгара си. Няма как да сгрешиш ако избереш за подарък някоя тениска с весел надпис, описващ ловните успехи на твоя приятел. 

Персонализиран термос или термо чаша също са много удачен избор за всеки запален ловец или рибар. А когато прекарваш часове край водата, чакайки нещо да клъвне, хубавата шапка с козирка, която да те предпазва от слънцето е изключително полезна. Значка с надпис „Рибар / ловец на годината” също е добра идея. 

· За меломаните

Лятото е времето, в което се провеждат най-големите музикални фестивали в страната и извън нея. Ако знаеш, че човекът, за когото избираш подарък е запален любител на музиката и през летния сезон планира да посети концерт на любимата си група, добра идея е да го изненадаш с подходяща тениска с тяхното лого. Отпред може да щамповаш снимка на бандата (или любимия изпълнител), а на гърба да напишеш „Фен № 1” или нещо друго, по твое желание.