Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Най-добрият подарък за 8 март

25.02.2020

 Майчината любов не може да се купи. Ето защо при избора на подарък за 8 март не са толкова важни парите, колкото идеята и посланието. Не са ви необходими нито скъпи бижута, нито букети от по 500 рози. Трябва ви само малко вдъхновение и верен помощник, който може да го претвори в подарък, създаден специално за Нея. Тук в „Уникални Подаръци“ се занимаваме точно с това – превръщаме мечтите и идеите в реалност!

Искате ли тази година да зарадвате и впечатлите любимите жени в живота си? Ние сме ви подготвили списък със страхотни предложения, които можете да персонализирате по всякакъв начин, така че да създадете скъп спомен и прекрасни преживявания. Сега е моментът да избягате от баналността и да изберете един по-нестандартен и запомнящ се подарък за 8 март. За още по-голямо улеснение сме ги разделили в три основни категории: за майката, за любимата жена и за колегите в офиса. Не е нужно да ги спазвате дословно – не се страхувайте да експериментирате. С наша помощ можете да ги персонализирате така, че да създадете най-добрия подарък за Осми март.

За мама

Майките са от онези специални хора, които умеят да вършат сто неща едновременно, да будуват по цели нощи и неуморно да се грижат за семейството и дома. Ето защо те високо ценят практичните подаръци, които освен че носят затрогващо послание, могат да влязат в употреба и да улеснят ежедневието им. Когато ви съветваме да се насочите към практични предмети изобщо нямаме предвид тенджера или тиган, напротив – ще ви дадем идеи за много други полезни подаръци, които обаче да персонализирате по такъв начин, че успешно да предадете цялата любов, която изпитвате към своята майка.

Хавлия с щапма по ваш избор или пък халат и домашни пантофи с нейните инициали биха били страхотен избор. В „Уникални Подаръци“ можете да поръчате да ви бродираме каквото пожелаете, стига материята да позволява такъв вид обработка. Предлагаме и всякакви видове печат върху текстил и най-различни други повърхности.

 Джобно огледалце, закачалка за чанта или ключодържател с персонализирана снимка - все предмети, които се използват ежедневно и са практични. А ако ги направите уникални и единствени по рода си, ще бъдат изключително ценни за своята притежателка 

Представете си какво удоволствие за всяка грижовна майка е да започва деня си с красива чаша, направена специално за нея. Всяка глътка от любимото ароматно кафе или чай ще ѝ носи усмивка и добро настроение. А вашият вдъхновяващ осмомартенски подарък няма да събира прах в някой тъмен ъгъл на дома, а ще се ползва ежедневно в продължение на години.

Колаж от снимки с любимите деца и внуци също ще бъде високо оценен. 

За любимата жена

За никого не е тайна, че жените обожават сладките изкушения. Помогнете на своята нежна половинка да подслади деня си с една от нашите прекрасни шоколадови изненади. Те са вкусни, носят добро настроение и имат специална опаковка. А защо не и бурканче вкусен мед с персонализиран етикет? Този подарък ще е вашето обещание за сладък живот, изпълнен с много любов и разбирателство. За какво повече да мечтае една жена? Допълнителен бонус към този тип подаръци е, че след това с чиста съвест ще можете да поискате от половинката си да ви приготви топли палачинки, за да тествате заедно бурканчето сладост. ;)

Декоративна възглавничка със снимка или специално послание би зарадвала голяма част от дамите. Този подарък е романтичен и много сладък. Освен това е нещо, върху което вашата любима жена ще спира погледа си всеки ден и ще си спомня с усмивка за момента, в който сте ѝ го подарили.

За по-романтичните натури ви препоръчваме да направите диск с любими песни и снимки. Ние ще ви помогнем да го оформите и ще му направим уникално красива кутия и обложка. Това е подарък, с който вашата любима никога няма да се раздели и той винаги ще топли сърцето ѝ.

Червеното е цветът на Март месец, затова един разкошен ярко червен шал би бил страхотен избор за подарък. На него можем да избродираме инициалите на любимата жена или някакъв друг, важен за нея символ. Така шалът ще бъде уникален и единствен по рода си.

За колегите в офиса

Времето, в което рано сутрин на 8 март всички мъже тичаха към работното си място с цял наръч позавехнали карамфили под мишница отдавна отмина. Ако искате да зарадвате дамите в своя колектив с нещо хубаво по случай празника на жената, ние ще ви помогнем да изберете перфектния подарък.

Можете например да подарите някоя красива писалка, гравирана с послание, или пък с личните инициали на всяка дама. Удобен тефтер или работен календар с тяхна снимка също би бил един полезен и високо оценен подарък.

С наша помощ можете да подготвите персонализирани картички за 8 март за всяка дама в службата ви. Те са изработени с висококачествена фото хартия и са много красиви. Не се притеснявайте – ако измислянето на подходящите пожелания не е вашата силна страна, ние ще ви помогнем и с подбора на най-хубавото и вдъхновяващо послание.

Какъвто и предмет да изберете, бъдете сигурни, че екипът на „Уникални Подаръци“ ще ви помогне така да го персонализирате, че да стане наистина специален и да стопли сърцето на любимата жена.

Не чакайте последния момент, свържете се с нас още сега на и-мейл unikalni.podaraci@gmail.com или Viber: 0889444216 .