Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Топ 10 на най-добрите коледни подаръци, които да поръчаш от Уникални Подаръци

09.10.2018

Коледа е един от най-вълнуващите празници, а подготовката за него започва още от края на Ноември. Тогава започваш да мислиш и планираш:

- С кого ще празнуваш?
- Къде ще бъдете?
- Какви подаръци трябва да купиш? 

Последният въпрос често е един от най-сложните при организацията на коледните празненства. Често не знаеш какво да подариш на хората около себе си, а това може да ти донесе излишен стрес.

Не се тревожи, ние от Уникални Подаръци сме тук да помогнем. Ще направим това, като ти дадем списък с най-продаваните ни Коледни подаръци. За теб остава само да избереш най-подходящите за любимите ти хора: 


1. Коледна чаша
Коледната чаша е класически подарък за всеки, който обича топли напитки като кафе, чай, горещ шоколад и други. Коледната чаша е идеален подарък за близък, колега или приятел, а забавният и дизайн ще накара всеки да се усмихне.   

2. Възглавничка с коледен дизайн
Идеален подарък за онези, които обичат да украсяват дома си за Коледа. Тази възглавничка е не само красива, но и мека и удобна. Върху нея може да се почива удобно след дълъг ден с чаша топъл чай в ръка – истинска мечта!   

3. Коледна играчка с лични снимки
Персонализираните подаръци са едни от най-ценните, защото показват специално отношение към човека, на когото трябва да се подарят. А какво по-хубаво от това да подариш на любим човек тематична Коледна играчка, персонализирана с негови / ваши любими снимки? Тя ще му остане скъп спомен и ще предизвиква усмивка на лицето му всеки път в който я погледне.   

4. Коледна топка
Няма нищо, което да казва Коледа, по-добре от Коледните топки, които украсяват празничната елха. И няма нищо, което да говори за семейна любов и щастие толкова, колкото специално изработените топки с вградени в тях лични снимки, щастливи мигове, ценни спомени.   

5. Шоколад с персонализирана опаковка
Децата обожават шоколада, но на Коледа, той се превръща в идеален подарък и за възрастните. Поръчай за свой близък персонализиран шоколад със специално послание и снимка, за да го зарадваш максимално за празника!  

6. Коледен колаж
Със специален Коледен дизайн и любими снимки този колаж е идеален подарък за любим човек, роднина, който живее далече или близък приятел. Трябва само да избереш правилните снимки, а другото остава за нас.   

 7. Персонализиран календар за бюро
Идеален подарък за всеки, който работи на бюро. На него можеш да изобразиш любима снимка, весел цитат или всичко, което мислиш, че ще накара получателя му да се усмихне. Така, всеки ден той ще вижда твоя подарък и ще се сеща за теб изпълнен с любов.   

8. Календар за хладилник
Уникална комбинация между магнитче за хладилник и календар! Подходящо за всеки, който обича да си отбелязва важните дати на физически календар. Удобния магнит го прави идеален за всеки дом.

9. Уникален календар с 13 снимки
Уникална възможност да създадете персонален календар за стена за любим човек, включващ 13 снимки по избор, отразяващи любими ваши моменти. Подходящ за любим човек, родител, роднина.   

10.Коледна играчка от филц
Още едно предложение за любителите на Коледната украса. Можем да отпечатаме твоя снимка или снимка на каквото пожелаеш. Каква по-интересна Коледна играчка, от такава изработена по твоя идея?