Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

4 съвета, как да опаковаш подаръка си

02.04.2018

Всеки обича да получава подаръци. Те са знак на обич и грижа. Без значение дали става въпрос за подарък с повод или за такъв, който просто ще предизвика усмивка на лицето на любимия ти човек, подаряването на подаръците е процес, който ще направи и двама ви по-щастливи.

И така, след като си избрал идеалния подарък, остава само една малка стъпка, с която да го допълниш – стилната опаковка. Старателното опаковане на подаръка е още един начин да покажеш, че те е грижа и искаш всичко да е идеално. Ето няколко съвета, които да имаш в предвид, когато започнеш да опаковаш подаръка си:

1. Избери красива опаковъчна хартия и панделка

Ако познаваш добре човека, избери такива в любимите му цветове. Постарай се да се комбинират добре, за да може и опакован подаръка да изглежда красив и стилен. Друг вариант е опаковката да е в същите цветове като подаръка. Така няма да се чудиш дали си избрал правилния цвят. Използвай опаковъчна хартия, но избягвай гланцираните и прекалено блестящи. Друг интересен начин, който в последните години стана много популярен е да опаковаш е с амбалажна хартия или стари вестници, които да декорираш с красива панделка.

2. Купи кутия за подарък 

Ако подаръкът ти няма собствена кутия, опаковането му може да бъде много сложна работа. В този случай, най-доброто, което можеш да направиш, е да вземеш специална подаръчна кутия в която да го поставиш. Този вариант е изключително лесен, защото повечето кутии идват с красив дизайн и панделки. Така, купувайки една кутия, опаковката ти е напълно завършена. Разгледай нашите предложения за опаковъчни кутии ТУК!

3. Прояви малко въображение

Помниш ли часовете по труд и техника в училище? Несъмнено това са едни от най-забавните за всяко дете. Оформянтето, рязането, лепенето на всевъзможни фигурки е креативна работа, която и днес си остава все така забавна. Затова, ако имаш малко повече време, развихри въображението си и вместо с панделка декорирай подаръка си с различни фигурки. Можеш дори да добавиш истинско цвете, което да завържеш с красива връв.

4. Не забравяй картичката

И какво е един истински подарък, ако към него няма картичка, с която да изразиш чувствата си. Картичките са много повече от допълнение към подаръците. Те са начин да отправиш своето послание към човека, когото обичаш. Затова, след като вече си избрал и опаковал подаръка си, отдели малко време да излееш истинските си чувства в красива картичка. Така ще си сигурен, че човека, когото обичаш, ще има възможността да се сгрява от топлите ти думи всеки път, в който има нужда от това. Виж нашите специални предложения за уникални картички ТУК!