Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

3 съвета, които ще ти помогнат да избереш идеалните снимки за своя колаж

11.06.2018

Колажите със снимки са един от най-добрите начини да събереш любимите си спомени на едно място. Те са подходящи не само за декорация вкъщи, но и са идеален подарък за любим човек, с повод или без. Те ще го накарат да си припомни щастливи мигове и донесат усмивка на лицето му (или сълзи от щастие) всеки път в който ги погледне.  Ако си решил да изненадаш някой определен човек с колаж от снимки или просто искаш да събереш любимите си спомени, то най-вероятно ще се изправиш пред трудните въпроси: Кои снимки да включа в колажа си? Какви да бъдат? Как да ги избера? Несъмнено имаш много документирани моменти, които заслужават да намерят своето място в твоя специален колаж, но има някои неща, които да имаш в предвид, когато избираш снимките.

Ето 3 съвета, които ще ти помогнат да избереш идеалните снимки за своя колаж.

Отдели любимите си снимки
Ясно е, че искаш да отдадеш необходимото внимание на всички снимки, но често при колажите можеш да избираш не повече от 4-5, за да не стане прекалено. Затова първото нещо, което трябва да направиш, е да отделиш любимите си снимки. Отдели моментите, които обичаш да гледаш. Сватба, рождени дни, специални събития, раждането на децата. Така ще си съкратиш и времето за избор, защото ще трябва да избираш между по-малък обем от снимки.

Избери снимки с добра резолюция
Да, снимките с телефона са най-често срещаните в колекцията ти от спомени, но често те може да не са с добра резолюция или да са размазани. Затова, провери всички избрани снимки и се убеди, че резолюцията им е поне 300dpi. Така ще си сигурен, че изображението ще излезе ясно, без да се размазва.

Нека снимките са в близък план
Да, снимката на която се виждате в цял ръст и на фона на Айфеловата кула или друга забележителност е страхотна, но не е снимка за колаж. Причината е, че почти нищо няма да се разпознава на нея. Затова, когато избирате снимки за колажа си, нека те да са в близък план и да са добре осветени като се виждат ясно всички лица. Усмивките са повече от препоръчителни.

И така, след като вече имаш снимки за своя специален подарък, ние от Уникални подаръци ти предлагаме 4 варианта на колажи, с които да реализираш своята идея:
- Колаж с 3 снимки и стихотворение за мама
- Колаж с 2 снимки
- Колаж с 4 снимки за мама
- Колаж с 4 снимки за любимата жена

На теб остава само да опаковаш красиво подаръка си и да го поднесеш с цялата любов, на която си способен.