Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Топ 5 на най-добрите персонализирани подаръци за сватба

07.08.2018

Получихте красива покана. Вашите приятели са решили да отпразнуват любовта си като сключат брак. Еуфорията и щастието в тези случаи са прекрасни. Започвате да мислите какво ще облечете. Как точно ще се проведе сватбата. Къде. И така, неизменно стигате до въпроса: Какво да подарим? 

В последно време тенденцията за подаряване на пари сякаш започна да отмира. Те са някак безлични, няма да им останат за спомен, а и много често отиват не по предназначение. Затова, ако младоженците са ви по-близки и искате да подарите нещо за спомен, което да им остане за дълго време, ето нашите предложения: 


1. Печат върху канава

Това е един от най-креативните и забавни подаръци, които можете да изберете. Върху канава може да се отпечата всяка снимка, която има хубава резолюция, а възможностите са безкрайни. Можете да: 

- Използвате тяхна любима снимка;

- Да направите колаж от няколко снимки, в който да има и послание към младото семейство;

- Да направите една снимка, разделена на серия от няколко, които погледнати от далече да създават едно цяло. 

<< Искате да подарите канава? Научете повече ТУК >>


2. Снимка с послание в кристална рамка

Кристалните сервизи бяха хит сред подаръците за сватби в миналото. Днес, отново се обръщаме към добрия стар кристал, но в по-различен аспект. Кристалните рамки за снимки са такива, върху които може да се отпечата снимка с висока резолюция, да се добави послание, да се декорира с красиви орнаменти. Всичко, за което можете да сетите. А и пристигат във всякакви форми и размери.

<< Поръчайте снимка в кристална рамка ТУК >>


3. Забавен портрет

Нещо, което двойката ще цени и на което ще се забавлява дълго време след сватбата. Единственото, което трябва да направите, е да изберете подходяща тяхна снимка и да опаковате подобаващо готовата картина. 

<< Изберете портрет за сватбен подарък ТУК >>


4. Гравиран сервиз

Зарадвайте младото семейство със сервиз (или двойка) чаши за любимото им питие, гравирани със специален надпис за тях. Това може да са:

- Имената; 

- Датата на сватбата;

- Забавен любим надпис;

Красиво опаковани в компанията на бутилка от съответното питие, тези чаши ще радват дълго време .

<< Поръчайте гравирани, персонализирани чаши за алкохол ТУК >>


5. Фотосесия 

Подарете на младото семейство фотосесия, в която те ще се забавляват, докато създават снимки, които да показват на децата и внуците си. Придружена с красив албум, в който да ги приберат след това, фотосесията е един прекрасен подарък за двойките, които обичат да се снимат. 

<< Поръчай фотосесия ТУК>>