Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение, магазинът ни на ул. Цар Асен 11, София няма да работи до 14-ти Април.
Безплатна доставка с Еконт при поръчки над 40 лв.!
20% отстъпка за повечето модели пъзели с Ваша снимка (виж повече).

Поръчки изпращайте през сайта или по имейл, МОЛЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЙБЪР!
За гравиране, бродиране или печат на Ваши продукти, моля звънете на 0886 44 94 93 за предварителна уговорка.

3 страхотни приложения на печата върху Канава

21.08.2018

Вдъхновявали ли сте се някога от художниците, които рисуват върху големи, красиви платна на улицата, а резултатът е истинско произведение на изкуството, което мечтаете да закачите някъде в дома си? Е, дори да не успеете да намерите такъв художник, който да създаде шедьовър за вас, днес можете да го създадете сами. Печатът върху канава е един от най-красивите, бързи и лесни начини да поканите изкуството в дома си и не само. Ето защо:   

Какво представлява? Думата канава (канаваца) идва от френски (canevas), което произлиза от латинското Сannapaceus - „направен от коноп”. В миналото канава е била използвана за направата на платна, тенти, шатри и всякакви други материали, при които се изисква повече здравина. Днес, тя е основата на произведения на изкуството. В днешно време с развитието на съвременните технологии става възможен директния печат върху канава. След печата, канавата може да бъде опъната върху рамка и окачена на стена, а опциите за изображението за безкрайни.    

Как се заражда? Една от най-ранните запазени маслени картини върху канава е френската „Мадона с ангелите”, нарисувана окло 1410 г. Рисуването върху канава обаче става широко разпространено едва след XVI в. в Италия. За майстори на рисуването върху канава се смятат Венецианските художници, които първи започват да използват масово този плат за създаването на своите творби. Техните платна се приемат за най-качествените по-това време. 


<< Поръчай своя печат върху канава ТУК >>


1. Декорация на дома ви

Ако се нанасяте в нов дом или просто искате да разчупите атмосферата вкъщи, канавата е бърз, лесен и достъпен вариант да го направите. Изберете красив цитат, любим пейзаж, снимка от последната ви ваканция или колаж от снимки, който сами сте направили и поръчайте своята канава. 


2. Галерия на стената 

Личните галерии на стената са много модерен начин да направите дома си изискан и стилен. Ето как с помощта на печата върху канава да го постигнете:

- Изберете различни по форма и размер канави;

- Изберете подходящите снимки, които ще използвате за галерията си. Те могат да бъдат в синхрон или да контрастират, всичко зависи от вас;

- Окачете готовите канави на стената като ги разпръснете хаотично или пък създадете конкретна форма с тях. 


<< Избери разнообразни размери  и форми канава ТУК >>


3. Подарък за сватба

Печатът върху канава е идеалният подарък, ако сте поканени на сватба. Единственото, което трябва да направите, е да изберете подходящо изображение, което да се отпечатана нея. То може да бъде:

- Снимка на младоженците;

- Любим техен пейзаж;

- Колаж от снимки с послания за двамата.

След като канавата ви е готова, остава само да я опаковате красиво и да надпишете картичката. 


<< Поръчай бързо и лесно идеалната канава за сватба, ТУК >>