Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Подобри настроението си с ароматни свещи

13.08.2018

 Не е тайна, че свещите могат да помогнат да подобрите настроението си. Независимо дали имате желание да се отпуснете или танцувате цяла нощ, свещите са идеалният начин да създадете атмосферата, от която имате нужда.
Това е така, защото ароматните свещи използват силата на ароматерапията, за да изпращат мощни сигнали към мозъка ви, а умът ви реагира в унисон с настроението, което се опитвате да настроите. В зависимост от това дали искате да се отпуснете, да се настроите романтично или да се забавлявате, ето ароматите, от които имате нужда.  

1) Романтика
Настройте тона за любов със свещи. Свещите са идеални за романтика, защото повечето от нас ги свързват с вечери  и слабо осветление за съблазняване. Свещите са идеални за романтика, защото съчетават визуална красота с мека, ласкава светлина и добавят добра доза вкусен аромат.  Според експерти по ароматерапия, има някои аромати, които  насърчават романтиката. Такива са портокали, рози, иланг-иланг и пачули са само част от тях.  

  << Ето едно предложение за търсещите романтика >> 


 2) Отпускане
Свещите могат да ви помогнат да успокоите напрежението и стресът в края на тежък работен ден. Според експертите по ароматерапия, лавандула, жасмин, пачули, роза, сандалово дърво, иланг- иланг, ванилия, лайка и портокал успокояват стреса и напрежението и ви позволяват наистина да се отпуснете.   

  << Отпусни сетивата си с това сладко предложение >>  


3) Ревитализиране
Понякога се нуждаете от допълнителен тласък, за да възстановите енергията си, особено ако работите у дома или искате да натрупате повече енергия за парти. Според експерти от ароматерапията, жасмин, лимон, пачули, мента, сандалово дърво и бор са само някои от ароматите, които помагат да се отървете от умората и да ви дадат по-голямо удоволствие. Свежата вечнозелена свещ, например, съчетава светли, свежи аромати, за да ви даде нов живот.  

  << Възстанови енергията си с този страхотен аромат >>  


 4) Уют
Според експерти по ароматерапия, кокос, сандалово дърво, ябълки, канела и пикантни аромати създават уютна атмосфера. Какво по-хубаво от това да се отпуснете с любима книга в ръка и чаша вино, на фона на мека светлина и нежен аромат.  

  << Позволи на този аромат да създаде уют в дома ти >>  


 5) Екзотика
Екзотичните ароматизирани свещи, богати на подправки, ви дават приключенско настроение на собствения си дом с минимални усилия.   

  << Настрой се авантюристично с тази свещ >>  


 Създай желаното настроение с ароматни свещи и подсили действието им като добавиш своя любима снимка, която да предизвиква усмивки на лицето ти.

Поръчай още днес!