Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

Подаръци за мама

15.01.2018

Мама,това е човекът, който никога няма да ни остави. Мама е човекът, който винаги ще ни изслуша и даде правилния съвет. Мама е човека, който е с нас от първата секунда на раждане и винаги ще ни подкрепя, независимо от всичко. Ето защо мама заслужава да я правим щастлива, винаги усмихната и разбира се да изберем най-милия подарък за нея. 

Ето няколко малки, ценни и от сърце подаръци с които да зарадвате човека, който ви обича най-много от всичко на света:

1. Чаша със снимка
Зарадвайте майка си като й направите специална чаша с лика на децата й. Семейната снимка ще бъде нещо, което тя с удоволствие ще вижда всеки път в който отпива от любимите си топли напитки. 

2. Възглавничка със снимка
Каква приятна изненада за подарък на мама - възглавничка със снимка. Това е спомен с който може мама да заспива и да се събужда. Снимка със прекрасните и деца би я направила много щастлива. А и ще е забавно да я вижда всеки път, когато поиска да си почине.

3. Тениска със снимка
Бихте могли да зарадвате мама с тениска, на която сте цялото семейство, поднесена от вас самите. Така неочаквано ще видите на лицето и грейнала усмивка и радостта от това, което има, а именно вас. Тениската ще я радва целогодишно и ще и помага да се развесели в труден момент.

4. Пъзел от снимка
Изключително различно и нестандартно, нещо, което не се среща често е да поднесете на майка си подарък пъзел, който когато тя сглоби парче по парче ще види вашата снимка или на цялото семейство, разбира се по ваш избор. А какво по-хубаво от това да се съберете и да нареждате заедно пъзела на семейството си.

5. Ключодържател със снимка
Често срещан, но много истински и ценен подарък е ключодържателя със снимка за мама. Така тя ще ви носи навсякъде със себе си и когато отключва офиса или апартамента отново ще се усмихне, защото ви вижда. Това е прекрасен начин да осигурите усмивка на лицето и.

Без значение кой от всички подаръци ще изберете, важното е да го направите от сърце и на време. Индивидуалните подаръци са по-ценни от другите, но и отнемат повече време. Затова побързайте и поръчайте още днес от Уникални Подаръци, за да избегнете главоболия в последния момент.