Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

8 страхотни подаръка за 8-ми март

20.02.2018

Наближава 8-ми март или Денят на майката, както обичаме да го наричаме. Тогава всички се втурват да купуват подаръци и цветя на своите майки и любими жени.  Ако и ти си от тях, може би знаеш, че често това е свързано с много чудене. В главата ти започват да изникват въпросите: 

Какво да подаря? Дали ще го хареса? Какво подарих миналата година? 

За да ти спестим това главоболие, ние от Уникални подаръци, направихме списък с 8 страхотни подаръка, с които да зарадваш любимата си жена този 8-ми март.

1. Кутия бонбони със специален дизайн

Ясно е, че няма жена, която да не обича шоколад. С годините той се е превърнал в символ на обич и признателност. Именно затова е и идеален подарък за 8-ми март. Но, за да бъдеш по-оригинален и да впечатлиш истински получателката на сладкото изкушение, нека той бъде със специална кутия, която след това да  остане скъп спомен от този ден. Виж нашето предложение ТУК!

2. Колаж с любими снимки

Всяка жена обича да се радва на скъпи спомени във вид на снимки, отразяващи важни моменти от живота. Ако искаш наистина да трогнеш любимата си жена или майка си, подари й колаж със снимки от най-специалните моменти в живота ви. Сватбата, раждането на децата, онази незабравима ваканция. Изборът е изцяло твой, а ние ще изпълним желанието ти ТАКА!


3. Красива свещ

Представи си как твоята любима жена се прибира вкъщи след дълъг работен ден и няма търпение да си отпочине на дивана с любима книга в ръка. Ароматна свещ, която да и помогне да релаксира е идеалното допълнение за спокойна и щастлива вечер. А какво по-хубаво от това тя да се наслаждава както на прекрасния аромат на свещта, така и на ваша любима снимка, отпечатана върху чашката. Виж нашето специално предложение за такъв подарък ТУК!


4. Ключодържател сърце с ваша снимка

Така всеки път когато тя посегне за ключовете си, ще вижда любим свой момент, любимите си хора или любима мисъл. Това веднага ще предизвиква усмивка на лицето й и ще й помага да си спомни колко важна е за теб. Поръчай ключодържател-сърце ТУК!

5. Пъзел с ваша снимка

Ако любимата ти е фен на ребусите и пъзелите, то едно от най-добрите неща, които може да й подарите за 8-ми март е именно пъзел. Но вместо красив пейзаж или картина, нека той бъде по-специален. Нека щом го нареди, тя да види ваша обща снимка, отразяваща любим момент от живота ви. Това ще се превърне в любимия й пъзел, който ще иска да нарежда отново и отново. Виж нашето предложение ТУК!


6. Колаж със стихотворение за Мама

Няма майка, която да не се трогне, когато чуе стихотворението, започващо с думите „Благодаря ти мамо…”. То е ценен подарък, който остава в сърцето й завинаги. За да си сигурен, че тя всеки ден вижда твоята благодарност, подари й колаж с любими ваши снимки и точно това стихотворение, което да препрочита всеки път, когато погледне към снимките. Виж нашето предложение ТУК!


7. Сатенена възглавничка

Тази красота не само ще краси дома й, но и ще й напомня колко много означава за вас всеки път в който я погледне. Това е идеален подарък за онези жени, които обичат да декорират дома си с вкус. Виж нашите предложения ТУК!


8. Специална картичка

Картичката е едно от задължителните неща, когато искаш да подариш подарък на ценен за теб човек. В нея можеш да изпишеш всичките си емоции и чувства, за да си сигурен, че твоята любима никога няма да забрави колко много означава за теб. А защо не направиш и самата картичка специална, като сложиш своя снимка. Виж нашите предложения ТУК!