Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

5 неща, за които трябва да се погрижиш преди 15-ти Септември

21.08.2018

Ако си родител на ученик, то най-вероятно лятото за теб свършва малко след средата на Август. Тогава започва и подготовката за първият учебен ден и новата учебна година. И докато детето се вълнува за предстоящите игри с приятели в училище, то ти най-вероятно започваш да планираш покупките. 

В главата ти изникват въпросите: Какви предмети ще има? Какво трябва да купя? Дали не е по-добре да се консултирам с учителката?

За щастие, ние от Уникални подаръци сме тук да ти помогнем. Ето защо изготвихме списък с 5 задължителни неща, които трябва да купиш на детето си за училище:    


1. Раница
Раницата е един от най-важните покупки, която ще направиш. Избирай я внимателно. Тя трябва да бъде достатъчно голяма, за да побира спокойно всички учебници и тетрадки на детето и в същото време да е удобна, за да може то да я носи спокойно. Избери нещо цветно и открояващо се.. знаеш колко са разсеяни децата и колко лесно биха могли да объркат раниците си, когато са много на едно място.  

<< Създай Уникална раница за своето дете, за да си сигурна, че то няма да я обърка с друга или загуби >>


2. Тетрадки
Тетрадките са едни от най-важните пособия за един ученик. Те заемат и голяма част от раницата. Ако няма конкретни изисквания за това какви тетрадки са нужни на детето, избери такива, които ще са му удобни. А ако искаш да бъдеш още по-креативна, създай уникални тетрадки, с които ще му помогнеш да се организира по-лесно. Ето как!


3. Нещо за писане
Химикалки, моливи и всякакъв друг тип пишещи средства ще са необходими на малкия ученик, за да опознава света и да учи. Ето защо е хубаво те да са в повече, в разнообразни цветове и модели.


4. Нещо за рисуване
Децата обожават да рисуват. Ето защо е важно да осигуриш на малкия си художник необходимите за рисуване пособия. Моливи, боички, пастели и всякакъв друг вид пособия за рисуване са добре дошли.


5. Етикети
Ако искаш детето ти да е организирано, добре е да го научиш на това от малко. Ето защо етикетите са толкова важни. С тях ще забравиш за обърканите уроци и тетрадки. Ще помогнеш на детето да се ориентира, ако загуби някой учебник или да се организира по-лесно, ако тетрадките му са с еднакви корици.


<< Избери или създай тук най-интересните етикети за ученици >>