Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение, магазинът ни на ул. Цар Асен 11, София няма да работи до 14-ти Април.
Безплатна доставка с Еконт при поръчки над 40 лв.!
20% отстъпка за повечето модели пъзели с Ваша снимка (виж повече).

Поръчки изпращайте през сайта или по имейл, МОЛЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЙБЪР!
За гравиране, бродиране или печат на Ваши продукти, моля звънете на 0886 44 94 93 за предварителна уговорка.

5 неща, за които трябва да се погрижиш преди 15-ти Септември

21.08.2018

Ако си родител на ученик, то най-вероятно лятото за теб свършва малко след средата на Август. Тогава започва и подготовката за първият учебен ден и новата учебна година. И докато детето се вълнува за предстоящите игри с приятели в училище, то ти най-вероятно започваш да планираш покупките. 

В главата ти изникват въпросите: Какви предмети ще има? Какво трябва да купя? Дали не е по-добре да се консултирам с учителката?

За щастие, ние от Уникални подаръци сме тук да ти помогнем. Ето защо изготвихме списък с 5 задължителни неща, които трябва да купиш на детето си за училище:    


1. Раница
Раницата е един от най-важните покупки, която ще направиш. Избирай я внимателно. Тя трябва да бъде достатъчно голяма, за да побира спокойно всички учебници и тетрадки на детето и в същото време да е удобна, за да може то да я носи спокойно. Избери нещо цветно и открояващо се.. знаеш колко са разсеяни децата и колко лесно биха могли да объркат раниците си, когато са много на едно място.  

<< Създай Уникална раница за своето дете, за да си сигурна, че то няма да я обърка с друга или загуби >>


2. Тетрадки
Тетрадките са едни от най-важните пособия за един ученик. Те заемат и голяма част от раницата. Ако няма конкретни изисквания за това какви тетрадки са нужни на детето, избери такива, които ще са му удобни. А ако искаш да бъдеш още по-креативна, създай уникални тетрадки, с които ще му помогнеш да се организира по-лесно. Ето как!


3. Нещо за писане
Химикалки, моливи и всякакъв друг тип пишещи средства ще са необходими на малкия ученик, за да опознава света и да учи. Ето защо е хубаво те да са в повече, в разнообразни цветове и модели.


4. Нещо за рисуване
Децата обожават да рисуват. Ето защо е важно да осигуриш на малкия си художник необходимите за рисуване пособия. Моливи, боички, пастели и всякакъв друг вид пособия за рисуване са добре дошли.


5. Етикети
Ако искаш детето ти да е организирано, добре е да го научиш на това от малко. Ето защо етикетите са толкова важни. С тях ще забравиш за обърканите уроци и тетрадки. Ще помогнеш на детето да се ориентира, ако загуби някой учебник или да се организира по-лесно, ако тетрадките му са с еднакви корици.


<< Избери или създай тук най-интересните етикети за ученици >>