Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

7 неща, които трябва да имаш, за топла и уютна зима

08.10.2018

 Есента е тук и докато лятото беше времето на партитата, то есента и зимата са по-скоро времето, което да прекараш с любим човек, сгушен под топло одеяло пред камината.  

Зимата ни кара да се затворим вкъщи. Но това не винаги означава скука. Можеш да си прекарваш също толкова добре... Просто имаш нужда от правилните аксесоари, които да внесат повече топлина и уют в дома ти. 

Ето защо, ние от Уникални подаръци, създадохме списък със 7 неща, които тази есен да направят студените дни една идея по-топли и приятни. Ето кои са те:  


  1. Ароматни свещи Не е тайна, че ароматните свещи са най-лесният и бърз начин да създадеш романтична атмосфера и топлина в дома си в студените дни. Единственото, което трябва да направиш, е да избереш любимия си аромат и да палиш свещта винаги, когато ти се прииска доза романтика.
Бонус: Можеш да персонализираш своята свещ с любима снимка, картинка или цитат, за да засилиш ефекта и.  


 2. Красиво, меко одеяло Няма нищо по приятно от това да се сгушиш в топлата прегръдка на меко одеяло, когато навън е студено и вали. Можеш да го направиш в компанията на любима книга и чай, чаша вино и забавен филм, или любимия човек, който да увеличи топлината му.  
А, ако одеялото е с твоя любима снимка, отразяваща скъп момент от живота ти, това ще го направи още по-специално.   


3. Комплект за повече топлина Представи си, че се прибираш след тежък ден навън. Студено ти е и нямаш търпение да се отпуснеш и стоплиш на любимия диван. Точно тогава имаш нужда от топла напитка, която да те сгрее. За това ще се погрижи нашият комплект: Обичай! Състоящ се от буркан мед, красива чаша за чай с лъжичка и подложка за чаша, красиво прибрани в прекрасна кутия, той е твоят най-добър приятел в студените дни. А позитивното му послание ще те накара да се усмихнеш, независимо от това какъв е бил деня ти.  
Комплектът е идеалното решение и за подарък на любим човек!   


4. Меки и удобни чехли Тези красиви и удобни чехли ще сгреят крачетата ти след дълъг ден навън, а любимата снимка/ красиво послание/ романтична картинка, отпечатана на тях ще сгрее сърцето ти и ще те накара да се усмихнеш. С такива красоти, чакащи те вкъщи, няма да имаш търпение да се прибереш.  
Чехлите са в един размер, затова не се колебай да поръчаш 2 чифта: едни за теб и едни за любимия човек!   


5. Мек шал Мекият шал е идеалното допълнение към есенния ти тоалет. Той е стилен, мек и ще те пази да не настинеш. Избери този стилен шал в черно, ако искаш да добавиш и личен детайл към него. Може да са инициали, лого, позитивна мисъл или каквото ти хрумне. Така, винаги когато го слагаш, ще имаш повод да се усмихваш.
Идеален е и за подарък!   


6. Зимна шапка В студените дни шапката не е просто аксесоар. Тя е необходимост, ако искаш да ти бъде топло. Но нужно ли е да оставиш стила си на заден план в името на топлината? Съвсем не! С тази топла шапка, която можеш да персонализираш по твое желание, ще ти бъде едновременно топло и уютно.  
Бонус: Можеш да поръчаш две шапки с допълващ се дизайн за теб и любимия.  


 7. Мека възглавничка Когато си вкъщи, топлината и мекотата са от огромно значение, за да се почувстваш спокоен и щастлив. Ето защо имаш нужда от меки възглавнички, на които да се отпускаш и да релаксираш. Отпечатай любимата си снимка, любим цитат или просто красива картинка за повече настроение.