Уважаеми клиенти, във връзка с обявеното извънредно положение, магазинът ни на ул. Цар Асен 11, София няма да работи засега.
АПРИЛ - месец на отстъпките! Всеки ден Ви предлагаме отделни продукти или категории подаръци с отстъпки от 20 до 40%!

Безплатна доставка с Еконт при поръчки над 40 лв.! (виж условията за ползване)
Поръчки изпращайте през сайта или по имейл, МОЛЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВАЙБЪР!
За гравиране, бродиране или печат на Ваши продукти, моля звънете на 0886 44 94 93 за предварителна уговорка.

5 уникални подаръка, които да подариш на Мама за 8-ми март!

22.02.2019

Тя ти е дала живот. Тя е тази, която е била до теб в най-трудните ти моменти. Тя те е възпитала и отгледала. Ето защо, тя заслужава нещо специално, с което да отпразнувате деня на Майката. 

Чудиш ли се какво да подариш на майка си този 8-ми март?

Да, цветята и картичката са задължителни, но не са ли банални?

За да ти помогнем, ние подбрахме 10 уникални подаръка, с който да зарадваш майка си, в зависимост от характера и!

А след като избереш най-подходящия за нея, ще ти помогнем да го персонализираш и подариш по най-стилния начин. Ето нашите 5 предложения за: 

1. За майката, която обича ароматерапията 

Тя от онези жени, които обичат да усещат аромата на нещо любимо. Той ги отпуска и ги кара да се освободят от сивото ежедневие. Ето защо, за тази майка, най-милият подарък за 8-ми март би бил ароматна свещ, с която да се отпусне след дълъг ден. Отпечатай на свещта ваша любима снимка, за да направиш подаръка наистина уникален. 

Разбери повече!

2. За музикалната майка

За нея музиката е начин да подобри настроението си и да се забавлява като момиче. Без значение на каква възраст е, тя винаги намира удоволствие в това да си пусне любима песен, да попее с изпълнителя, да потанцува. За тази майка, най-подходящият подарък е диск с любима музика. Персонализирай го със специална снимка и послание. 

Разбери повече!

3. За майката, която не може да започне деня без чаша от любимото кафе 

Без значение колко забързано е ежедневието и, тя винаги намира време, в което да се наслади на любимото си кафе. За нея то е не просто начин да се събуди, а удоволствие, което обича да подарява сама на себе си всяка сутрин. А какво по-хубаво от това да го прави в специална чаша, подарък от детето и? 

Разбери повече!

4. За майката, която обожава сладките изкушения

В дома и винаги има нещо сладичко. Но не за да черпи гостите си с него, а да му се наслаждава сама, когато никой не гледа. За нея сладките неща са изкушението, от което никога не би се отказала. Те я карат да се чувства по-щастлива. Ето защо, ако искаш наистина да зарадваш майката, която обожава сладките изкушения… знаеш с какво!

Разбери повече!

5. За сантименталната майка 

В нейния дом е пълно със снимки, отразяващи скъпи моменти с любимите хора. Тя обожава да ги гледа и да си спомня с носталгия за красивите мигове. Един от най-прекрасните подаръци за тази майка, е именно снимка в рамка. Избери специален момент, още по-красива рамка и нежно послание, което да я трогне до сълзи. 

Разбери повече!