Безплатна доставка до офис на Еконт, за поръчки над 100 лв.! (виж условията за ползване).

5 уникални подаръка, които да подариш на Мама за 8-ми март!

22.02.2019

Тя ти е дала живот. Тя е тази, която е била до теб в най-трудните ти моменти. Тя те е възпитала и отгледала. Ето защо, тя заслужава нещо специално, с което да отпразнувате деня на Майката. 

Чудиш ли се какво да подариш на майка си този 8-ми март?

Да, цветята и картичката са задължителни, но не са ли банални?

За да ти помогнем, ние подбрахме 10 уникални подаръка, с който да зарадваш майка си, в зависимост от характера и!

А след като избереш най-подходящия за нея, ще ти помогнем да го персонализираш и подариш по най-стилния начин. Ето нашите 5 предложения за: 

1. За майката, която обича ароматерапията 

Тя от онези жени, които обичат да усещат аромата на нещо любимо. Той ги отпуска и ги кара да се освободят от сивото ежедневие. Ето защо, за тази майка, най-милият подарък за 8-ми март би бил ароматна свещ, с която да се отпусне след дълъг ден. Отпечатай на свещта ваша любима снимка, за да направиш подаръка наистина уникален. 

Разбери повече!

2. За музикалната майка

За нея музиката е начин да подобри настроението си и да се забавлява като момиче. Без значение на каква възраст е, тя винаги намира удоволствие в това да си пусне любима песен, да попее с изпълнителя, да потанцува. За тази майка, най-подходящият подарък е диск с любима музика. Персонализирай го със специална снимка и послание. 

Разбери повече!

3. За майката, която не може да започне деня без чаша от любимото кафе 

Без значение колко забързано е ежедневието и, тя винаги намира време, в което да се наслади на любимото си кафе. За нея то е не просто начин да се събуди, а удоволствие, което обича да подарява сама на себе си всяка сутрин. А какво по-хубаво от това да го прави в специална чаша, подарък от детето и? 

Разбери повече!

4. За майката, която обожава сладките изкушения

В дома и винаги има нещо сладичко. Но не за да черпи гостите си с него, а да му се наслаждава сама, когато никой не гледа. За нея сладките неща са изкушението, от което никога не би се отказала. Те я карат да се чувства по-щастлива. Ето защо, ако искаш наистина да зарадваш майката, която обожава сладките изкушения… знаеш с какво!

Разбери повече!

5. За сантименталната майка 

В нейния дом е пълно със снимки, отразяващи скъпи моменти с любимите хора. Тя обожава да ги гледа и да си спомня с носталгия за красивите мигове. Един от най-прекрасните подаръци за тази майка, е именно снимка в рамка. Избери специален момент, още по-красива рамка и нежно послание, което да я трогне до сълзи. 

Разбери повече!